Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Sexy Merry Christmas. Tipy na sexy vánoční dárky

Vánoce se pomalu, ale jistě blíží a už byste měli začít shánět ty nejlepší vánoční dárky. Ponožky a kosmetické balíčky ze supermarketu jsou klasika, ale zkuste se zamyslet a určitě přijdete na něco lepšího. Ti, kteří mají na vymýšlení dárků méně fantazie, se mohou inspirovat u nás!

Sexy Merry Christmas. Tipy na sexy vánoční dárky
Připravili jsme pro Vás tipy na nejlepší erotické dárky pod stromeček.

Vibrátory pro páry

Dárek, který určitě neurazí ani jednoho z páru a užijete si s ním spousty zábavy a žhavých večerů je párový vibrátor. Je speciálně navržený tak, aby současně dráždil klitoris, bod G, ale i penis muže. To máte 3 v 1 a společný orgasmus máte na dosah! Win win!

Náš tip: Bezdrátový párový vibrátor Satisfyer Partner Plus Remote

Bezdrátový párový vibrátor Satisfyer Partner Plus Remote

Masturbátory na klitoris

Pánové, další suprovou věcičkou, kterou potěšíte svou ženou je speciální ženský masturbátor, který nasává klitoris a pulzuje. Vaše žena si s ním může hrát sama, nebo jí s tím pomozte třeba v rámci předehry. Třeba i v případě, že na sex nemáte zrovna chuť, ale chcete své partnerce udělat dobře. Tyto masturbátory se prodávají ve velice krásných a elegantních designech. Třeba s tímto určitě nešlápnete vedle!

Náš tip: Stimulátor na klitoris Satisfyer Pro 2

Stimulátor na klitoris Satisfyer Pro 2

Nebo co takhle zkusit něco opravdu unikátního, jako je masturbátor ve tvaru tučňáka? Tento originální kousek se pyšní nejen naprosto dokonalým designem, který z něj činí skutečný skvost ve světě erotických hraček, ale také jeho účinnost je absolutně bezkonkurenční. Jeho speciálně navržená struktura a materiál poskytuje neobyčejně příjemné pocity, které vás pohltí od první chvíle použití. Ideální pro ty, kdo hledají něco víc než jen běžnou stimulaci, tento tučňák je perfektním společníkem pro chvíle, kdy chcete zažít něco opravdu jedinečného a vzrušujícího.

Náš tip: Stimulátor na klitoris Satisfyer PRO PENGUIN Next Generation

Stimulátor na klitoris Satisfyer PRO PENGUIN Next Generation

Dalším dárečkem, kterým potěšíte svou ženu, ale i sebe, jsou vibrující kalhotky na dálkové ovládání. Jsou nenápadné a můžete si se svou ženou hrát i na veřejných místech a schválně, jak to ustojí. Dálkové ovládání máte na starosti vy!

Náš tip: Vibrační kalhotky s dálkovým ovladačem Secret Panty

Vibrační kalhotky s dálkovým ovladačem Secret Panty
Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book

Erotické hry

Dárkem, který opět potěší oba a rozbijete tím zároveň stereotyp Vašich večerů, může být erotická desková hra. Nalejte si skleničku vína a pojďte si zahrát! Zasmějete se spolu, budete plnit úkoly, zároveň to můžete brát jako předehru. Můžete objevit i nové erotogenní zóny a zdroje rozkoše, o kterých jste dosud nevěděli. A cena pro vítěze? Nechce se překvapit, cíl je blízko.

Náš tip: Erotická hra Let's Fuck!

Erotická hra Let's Fuck!

Masážní svíčky

Předehry a erotické masáže. Kdo by je nemiloval? Trošku si okořeňte masáž horkým voskem. Pomocníkem pro Vás může být svíčka, ve které se rozpouští masážní olej. Nalijte horký olej na tělo své partnerky, nebo partnera a uvidíte, co se bude dít.

Náš tip: Masážní olejová svíčka aroma kokosu a ananasu

Masážní olejová svíčka aroma kokosu a ananasu

Erotické prádlo

A v čem nejlépe provádět erotickou masáž? Pánové, obdarujte své ženy nějakým krásným prádlem. Je to teda spíše dárek pro Vás, ale Vaše žena se v tom bude cítit sexy a smyslně. Vsadit můžete na černou krajkovou klasiku - odkaz, případně moderní bodystocking s průstřihy. Punčochy, podvazky. Je to na Vás.

Láká Vás Role play? Pořiďte sobě a své drahé polovičce erotický kostým. Trochu latexu a kůže? To zní jako dobrý plán na víkend, nemyslíte?

Náš tip: Černé lesklé body s pouty na paže

Černé lesklé body s pouty na paže

Pomůcky na anální sex

Ženy, touží Váš partner po análním sexu a vy už konečně této myšlence začínáte přicházet na chuť? Vytvořte svému partnerovi dárkový balíček s pomůckami pro anální sex. Určitě nezapomeňte na anální lubrikační gel. Pokud se obáváte bolesti, sáhněte po tom se znecitlivující složkou. Dále do balíčku přihoďte tenký anální vibrátor, nebo třeba umělý prstík, anální kuličky, či kolíček. S těmito pomůckami můžete potrénovat ještě před Vánoci a prdelku si trochu na tento zážitek připravit. Pokud chcete být připravená na tento zážitek na 100 %, kupte si pro sebe klystýr, ať se nemusíte obávat o čistotu.

Náš tip: Sada análních kolíků se šperkem Silicone Gem Anal Kit 3 ks

Sada análních kolíků se šperkem Silicone Gem Anal Kit 3 ks

Pánské masturbátory

Pokud Váš muž pravidelně odjíždí na služební cesty, obdarujte ho pánským masturbátorem. Můžete mu opět vytvořit balíček, do kterého kromě masturbátoru přiložíte i lubrikační gel, krajkové kalhotky a svou fotku. Tímto mu zajistíte i objekt jeho představivosti.

Náš tip: Umělá vibrační vagina Vibrating Stroker Pussy

Umělá vibrační vagina Vibrating Stroker Pussy

V neposlední řadě určitě nešlápnete vedle i s maličkostmi, jako jsou například masážní oleje, speciální dráždivé lubrikační gely, návleky na penis, či třeba s pouty, saténovými stuhami, nebo škraboškami na oči.

Šťastné a veselé sexy Vánoce!

Autor článku

Autor Ann C

Ann C Anna C píše ráda o sexu, erotice a všem, co s tím souvisí. Ráda sbírá zajímavé informace a zkušenosti a sdílí je s ostatními.

Sdílejte článek

Napsat komentář

Avatar

Další články

Jak docílit zvětšení penisu?
Tipy a radyErotické pomůcky

Jak docílit zvětšení penisu? Když Bůh rozdával velké penisy, vy jste stáli až na konci fronty a nedostalo se na Vás? Existuje pár chytrých vychytávek, potravinových doplňků a gelů, které Vám s tímto problémem pomůžou i bez chirurgického zákroku. Nebude to hned a z úžovky anakonda nevyroste, ani když ji strčíte na týden do vakuové pumpy. Ale nemusíte zoufat, pokud toužíte po zvětšení svého penisu, můžeme Vám s tím pomoci!

Ann C 17.10.2023
Wow
Tipy a rady

Anální sex - návod pro muže Chlapi, chcete v ložnici něco, co Vaší polovičce není úplně po chuti? Dopřejte ji něco na oplátku. Sex by neměl být „něco za něco“, ale chovejte se tak, aby to ona chtěla udělat ze své vůle a nejen proto, že Vám to slíbila, nebo že jste ji jednoduše „ukecal“. Ona to dřív, nebo později opravdu udělá.

Ann C 2.10.2023
Jak mu dopřát ten nejlepší orální sex?
Tipy a rady

Jak mu dopřát ten nejlepší orální sex? Orální sex je bezesporu oblíbeným tématem mezi mnohými páry. Muži to prostě milují a myslím, že neexistuje muž, který by to nevyžadoval. Téměř všichni to berou jako nezbytnou součást své sexuality, ať už jde o součást předehry nebo svého muže chcete jen tak překvapit a přivést ho ústy až do slastného finále.

Ann C 14.9.2023