Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Co je elektrosex a jak na něj?

Elektrosex je forma sexuálních hrátek pro pokročilé, která zahrnuje používání elektrické stimulace k dosažení sexuálního potěšení nebo vzrušení. Můžete používat speciální elektrosexuální hračky, které dávají malé elektrické impulzy a stimulují nervová zakončení v oblasti genitálií.

Co je elektrosex a jak na něj?

U této formy sexu je nezbytně nutné dodržovat bezpečnostní pokyny a používat hračky navržené speciálně pro tento účel. Mezi partnery musí být naprostá důvěra a nesmí váznout komunikace. Klidně si předem s partnerem domluvte celkový průběh a scénář, jak hrátky budou probíhat.


Hračky pro elektrosex, které zahrnující elektrody se umístí na tělo a většina hraček je navržena tak, abyste měli kontrolu nad intenzitou elektrické stimulace. Elektrody můžete umístit na genitálie, na hruď a prsa, nebo kamkoliv jinam na tělo, fantazii se meze nekladou. 

Tipy na erotické pomůcky na elektrosex



Používejte elektrostimulační gel, který se používá k vytvoření vodivého spojení mezi elektrodami a pokožkou, což zlepšuje přenos elektrické stimulace.

Tipy a triky:

  • Používejte pouze certifikované elektrosexuální hračky. To splňuje značka Mystim.
  • Neexperimentujte s domácími přístroji. 
  • Použijte lubrikant, který je vhodný pro elektrosex a je bezpečný pro daný materiál hračky. 
Témata článku #sex, #elektrosex, #elektro stimulace

Autor článku

Autor Ann C

Ann C Anna C píše ráda o sexu, erotice a všem, co s tím souvisí. Ráda sbírá zajímavé informace a zkušenosti a sdílí je s ostatními.

Sdílejte článek

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book

Napsat komentář

Avatar

Další články

Jak vybrat anální kolík?
Nákupní rádce

Jak vybrat anální kolík? Pro začátek si řekněte, zda je začátečník a chcete teprve začít zkoušet anální hrátky, nebo jestli patříte mezi takový ten střed, nebo jste expert na anální sex a celkově na anální hrátky?

Ann C 28.8.2024
Jak udělat ženě ten nejlepší orgasmus?
Tipy a radyJen tak o sexu

Jak udělat ženě ten nejlepší orgasmus? Asi to pánové neradi uslyšíte, ale zásadní součástí přípravy na ten nejlepší orgasmus je dokonalá předehra. Věnujte ji dostatek času. Masáž, líbání, různé formy doteků, hlazení, laskání, sání…

Ann C 23.8.2024
Co jsou venušiny kuličky a k čemu slouží?
Erotické pomůcky

Co jsou venušiny kuličky a k čemu slouží? Venušiny kuličky jsou erotická, ale zároveň i zdravotní pomůcka pro ženy. Jedná se o několik spojených kuliček, například silikonových, ve kterých je umístěna další malá kulička z tvrdšího materiálu, zejména z kovu. Na konci je očko, pomocí kterého po použití kuličky lehce z pochvy vyjmete.

Ann C 20.8.2024