Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Co jsou feromony a jak fungují?

Úplně jednoduše řečeno - feromony mohou za to, že si s partnerem navzájem voníme. Je to ta chemie, co potřebujeme cítit, když začínáme nový vztah. Takové to „jiskření“. Feromony jsou chemické látky sloužící k ovlivňování chování jiných jedinců stejného druhu. Tyto látky nesou informace, které mohou ovlivnit pohlavní přitažlivost, přilákání sexuálního partnera, sociální interakce, teritoriální chování nebo jiné aspekty života.

Co jsou feromony a jak fungují?

Jak se feromony uvolňují?

Feromony mužů i žen se uvolňují především z potu, z pokožky. Účinkem vyplavení feromonů je okamžité zvětšení sexuální přitažlivosti a atraktivity u partnera opačného pohlaví. Hladiny vylučovaných feromonů se v průběhu času u žen i mužů mění. 
Vylučování feromonů u žen je ovlivněno celkově měsíčním cyklem, ovulací, užíváním antikoncepce, nebo třeba i menopauzou. Vylučování může ovlivnit například i stres, únava, nemoci, špatný spánek apod.


Feromony nemají žádnou specifickou vůni a můžeme je zařadit mezi přírodní afrodiziaka. Nerozeznáváme vůni feromonů čichem, ale působí rovnou na mozek a ovlivňuje naše vnímání a chování. Feromony působí a pracují, i když si to ani neuvědomujeme.

Jak feromony fungují?

Vylučování feromonů ovlivňuje sexuální chování, pomáhají nám přilákat sexuálního partnera a zvyšují naši přitažlivost. 
Feromony ovlivňují vnímání přitažlivosti u opačného pohlaví, nebo i zvyšují sexuální přitažlivost. Hrají roli i v některých aspektech sexuální života, kdy můžou ovlivňovat hormonální reakce a vzrušení. 

TIP na nejlepší parfém s feromony pro muže:
Připravte se na roli samce, kterému k nohám lehne každá, na kterou jen pomyslíte! Pánský parfém s feromony od Obsessive bude na ženy ve vašem okolí působit jako magnet.

www.bananek.cz/pansky-parfem-s-feromony-obsessive/

Pánský parfém s feromony Obsessive

Je ale potřeba si i uvědomit, že vylučování a vnímání feromonů je ovlivněno mnoha faktory, včetně genetiky, prostředí a samozřejmě i individuálních preferencí. 

TIP na nejlepší parfém s feromony pro ŽENY:
Dámský parfém s feromony MAGNETIFICO Allure dokáže zvýšit váš ženský půvab, vybudovat důvěru a prolomit stydlivost.

www.bananek.cz/magnetifico-allure-50-ml-parfem-s-feromony-pro-zeny/

MAGNETIFICO Allure (50 ml) Parfém s feromony pro ženy

Používání silných kosmetických prostředků jako jsou parfémované sprchové gely, deodoranty, vůně a podobné kosmetické přípravky překrývají přirozené feromony. Toto je možné vyřešit tím, že si koupíte parfém přímo obsahující feromony.

Autor článku

Autor Ann C

Ann C Anna C píše ráda o sexu, erotice a všem, co s tím souvisí. Ráda sbírá zajímavé informace a zkušenosti a sdílí je s ostatními.

Sdílejte článek

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book

Napsat komentář

Avatar

Další články

Squirting: Návod, jak na mokrý orgasmus?
Tipy a rady

Squirting: Návod, jak na mokrý orgasmus? Mokrý orgasmus je v posteli ten nejsilnější zážitek, který své ženě můžete dopřát, ale jak na něj? Není to úplně jednoduchá věc, ale zároveň to není nic, co by se nedalo zkoušet, trénovat a dotáhnout ho do finále. Trénink dělá mistry a vy se pojďte zaměřit zejména na G bod a posléze pak klitoris.

Ann C 11.7.2024
Jak správně udělat anální klystýr?

Jak správně udělat anální klystýr? Správné používání análního klystýru vyžaduje pečlivost a hygienu. Zde najdete pár tipů, jak si správně udělat anální klystýr a připravit svůj zadeček na nové zážitky.

Ann C 11.7.2024
Jak správně nasadit kondom?
Tipy a rady

Jak správně nasadit kondom? Jak navléct kondom, aby vše šlapalo, jak mělo a tys nemusel za pár měsíců měnit plenky? Nebo brát antibiotika na nějakou nepříjemnost…

Ann C 4.7.2024