Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Co jsou venušiny kuličky a k čemu slouží?

Venušiny kuličky jsou erotická, ale zároveň i zdravotní pomůcka pro ženy. Jedná se o několik spojených kuliček, například silikonových, ve kterých je umístěna další malá kulička z tvrdšího materiálu, zejména z kovu. Na konci je očko, pomocí kterého po použití kuličky lehce z pochvy vyjmete.

Co jsou venušiny kuličky a k čemu slouží?

Venušiny kuličky se zavedou do pochvy a při pohybu naráží malá kovová kulička uvnitř silikonové kuličky do jejích stěn a tím stimulují pochvu. Dochází k aktivaci poševních svalů, které se snaží Venušiny kuličky stahovat a udržet. Zaveďte si je před procházkou, nebo třeba i jenom před úklidem bytu. Používáním Venušiných kuliček a trénování poševních svalů dochází k jejich zpevnění, případně pomáhají zpevnit ochablé poševní svaly po porodu, pomáhají předcházet inkontinenci.

Zpevněné svaly pánevního dna se Vám odvděčí i během styku, kdy můžete svaly zatínat a mačkat tím partnerův penis, ale zároveň tím stimulovat i sebe sama. Budete snadněji dosahovat orgasmu, který bude zároveň i silnější. Silnější svaly pánevního dna mohou ovlivňovat i menstruační bolesti.

Banánkovo tipy na venušiny kuličky:

Jak se používají Venušiny kuličky?

Úplně jednoduše, ničeho se nebojte. Kuličky si nejprve opláchněte, můžete klidně i trochu teplejší vodou, pokud Vám to bude příjemnější a nebude Vás nic studit. Zavádění je velice jednoduché. Na horní kuličky použijte malé množství lubrikačního gelu, aby zavádění bylo příjemnější a jednoduše je zavedete, jako byste si například zaváděla tampon, nebo menstruační kalíšek. Na konci Venušiných kuliček je očko, ze které při zatáhnutí kuličky z pochvy hladce vyjmete. 

Pár tipů na závěr:

  • Zaveďte si kuličky třeba půl hodiny, nebo i trochu déle před pohlavním stykem. Pochva začne vlhnout a budete pěkně připravená na styk. Před stykem kuličky nevyndávejte, nechte partnera, ať se o to postará. Mrk mrk.
  • Kuličky můžete použít i jako předehru, nebojte se toho. Váš partner se toho určitě rád ujme. Může je vysouvat střídavě ven a dovnitř, pak se chvilku zaměřit na jiné místo a pak se k nim opět vrátit. 
  • Chcete si udělat fajn večer sama se sebou? Zaveďte si je například i jenom při sledování televize a odpočívání. Navnadí Vám to příjemný pocit zaplnění tam dole. 
  • Máte už nějaké zkušenosti s kuličkami a víte, co od nich očekávat? Vezměte si je na sport a zažijte v posilovně zase úplně jiný výkon. Procházky se zavedenými kuličkami jsou fajn, ale zkuste i menší výklus. 
  • Myslete na to, že k ochabování poševního svalstva dochází třeba i při sedavém zaměstnání v kanceláři. Nepodceňujte prevenci a poctivě trénujte!

Autor článku

Autor Ann C

Ann C Anna C píše ráda o sexu, erotice a všem, co s tím souvisí. Ráda sbírá zajímavé informace a zkušenosti a sdílí je s ostatními.

Sdílejte článek

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book

Napsat komentář

Avatar

Další články

K čemu slouží erekční kroužky?
Nákupní rádce

K čemu slouží erekční kroužky? Erekční kroužky mají několik skvělých využití. Slouží k zaškrcení penisu a tím oddálí ejakulaci. Zaškrcením dojde ke zpomalení odtoku krve z penisu a skvěle tím zkvalitní, ale i prodlouží a udrží erekci.

Ann C 2.8.2024
Co jsou feromony a jak fungují?
Nákupní rádce

Co jsou feromony a jak fungují? Úplně jednoduše řečeno - feromony mohou za to, že si s partnerem navzájem voníme. Je to ta chemie, co potřebujeme cítit, když začínáme nový vztah. Takové to „jiskření“. Feromony jsou chemické látky sloužící k ovlivňování chování jiných jedinců stejného druhu. Tyto látky nesou informace, které mohou ovlivnit pohlavní přitažlivost, přilákání sexuálního partnera, sociální interakce, teritoriální chování nebo jiné aspekty života.

Ann C 27.7.2024
Squirting: Návod, jak na mokrý orgasmus?
Tipy a rady

Squirting: Návod, jak na mokrý orgasmus? Mokrý orgasmus je v posteli ten nejsilnější zážitek, který své ženě můžete dopřát, ale jak na něj? Není to úplně jednoduchá věc, ale zároveň to není nic, co by se nedalo zkoušet, trénovat a dotáhnout ho do finále. Trénink dělá mistry a vy se pojďte zaměřit zejména na G bod a posléze pak klitoris.

Ann C 11.7.2024