Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Jak používat vibrační vajíčka?

Co vznikne, když spojíte vibrátor a Venušiny kuličky? Vibrační vajíčko! Vibrační vajíčko je diskrétní erotická pomůcka, která Vám dopomůže nejen k lepší předehře a silnějším orgasmům, ale jeho použití má i zdravotní benefity. Ale jaké tedy vybrat a jak ho používat?

Jak používat vibrační vajíčka?

Jako první si ujasněte, jaké bude mít u Vás využití a podle toho zvolte typ a velikost. 

Nejčastější a asi nejjednodušší použití bude mít ve Vaší ložnici jako vibrující erotická pomůcka k dráždění nejrůznějších erotogenních zón. Vibrační vajíčko můžete využít k dráždění nejen klitorisu, konečníku, ale i bradavek, vnitřních stehen, třísel, krku a tak dále. Fantazii se meze nekladou. Objevujte dosud neobjevené.  Pokud pořídíte nějaké malé vibrační vajíčko, nemusí se využít pouze na předehru, ale například se může vložit i do pánského masturbátoru. Pánové, vyzdvihněte svou masturbaci opět na vyšší úroveň.

Co takhle vajíčko na dálkové ovládání? Žena si ho zavede a muž ho ovládá. Nemusíte ho použít pouze v rámci večerních hrátek v posteli. Běžte do restaurace na pěknou večeři, na procházku a zažijte něco nového.

V neposlední řadě se dají vibrační vajíčka používat místo Kegelových cviků a Venušiných kuliček. Vibrační vajíčka, které se dají využít tímto způsobem mají očko, kterým ho po tréninku poševních svalů bezpečně vytáhnete. Tyto vajíčka mají slabší vibrace. Vajíčko musíte uvnitř sebe udržet a mačkat ho. Silnější poševní svaly ocení nejen žena po porodu, ale trénink pánevního dna slouží k předcházení inkontinence a samozřejmě pevný klín ocení i Váš partner, pokud mu při styku silně zmáčknete penis a hezky mu ho promasírujete. (Samozřejmě bez pomoci rukou☺ )

Malý tip na závěr:

  • Myslete na hygienu. Vajíčko vždy důkladně umyjte mýdlovou vodou a desinfekčním prostředkem na erotické pomůcky.
  • Vibrační vajíčka mají většinou velice pěkný design a jsou skladná. Nezapomeňte si ho přibalit do kufru na dovolenou. Nemusíte se stydět, pokud budete muset na letišti při kontrole otevřít kufr. Nebude to na první pohled vidět, jako byste tam nějaký velký vibrátor.
  • Vibrační vajíčko na dálkové ovládání je i moc pěkný dárek. Nevíte, co koupit partnerce/partnerovi k narozeninám, pod stromeček apod? Partnerský dárek je skvělý nápad!
  • Vibrační vajíčka jsou dost často voděodolná. Udělejte si příjemnou společnost koupel!

Autor článku

Autor Ann C

Ann C Anna C píše ráda o sexu, erotice a všem, co s tím souvisí. Ráda sbírá zajímavé informace a zkušenosti a sdílí je s ostatními.

Sdílejte článek

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book

Napsat komentář

Avatar

Další články

Jak používat vakuovou pumpu?
Tipy a radyNákupní rádce

Jak používat vakuovou pumpu? Jste majitel menšího penisu, než byste si přál, máte občas problémy s erekcí, nebo prostě chcete Vaši erekci jen vylepšit a dopřát Vaší partnerce jiný zážitek? S tímto Vám může pomoci vakuová pumpa. Zlepšete svou masturbaci, užijte si kvalitnější erekci a udělejte tím své partnerce překvapení.

Ann C 21.4.2024
Jak vybrat kondomy?
Nákupní rádce

Jak vybrat kondomy? Kondomů je na trhu celá řada, jak se ale v nabídce zorientovat a vybrat ten správný? Sexshop Banánek vám pomůže vybrat ten nejvhodnější právě pro Vás.

Ann C 18.2.2024
Wow
Tipy a radyNákupní rádce

Jak vybrat čistící prostředek pro erotické pomůcky? Zbožňujete své erotické pomůcky a své kamarády z tajného šuplíku rozkoše? Starejte se o ně s láskou a péčí .Správná péče o erotické pomůcky je klíčová pro jejich dlouho živostnost a zajištění bezpečného používání.

Ann C 12.1.2024