Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Jak správně nasadit kondom?

Jak navléct kondom, aby vše šlapalo, jak mělo a tys nemusel za pár měsíců měnit plenky? Nebo brát antibiotika na nějakou nepříjemnost…

Jak správně nasadit kondom?

Jako první – pěkně si postav svoji chloubu. Pomačkej, nech si ho pomačkat, nebo ať ti ho tvá drahá polovička trochu požužlá, nasaje a za chvíli stojí a je tvrdý, jako kámen. Poté můžeš nasadit kondom

Kondom si nasaď ještě předtím, než se pustíš do velké akce. Hygiena a bezpečnost nade vše.

Narolovaná část kondomu musí být na vnější straně. Okoukni to, ať ho máš správně připravené. Opatrně chytni špičku kondomu mezi prsty, nasaď kondom na žalud jako čepičku a opatrně roluj směrem dolu. Pozor na nehty. Roluj, roluj, roluj a stále radši přidržuj vršek kondomu, aby ti nesklouzl. 

Hotovo? Máš kondom natažený až u kořene? Tak hurá do akce. Občas koukni, nebo prsty zkontroluj, že je kondom celou dobu správně nasazený a neklouže ti dolu. Pokud zvolíš správnou velikost, mělo by to být ale v pořádku. 

Užij si svou chvilku slávy a až bude po všem a kondom bude naplněn, opatrně ho sundej. 

Svou kládu opatrně vytáhni z prostoru, ve kterém jsi zrovna byl.  Kondom stále přidržuj, aby nevytekla ani kapička a sundej ho. Ideálně ho pak zabal do papírového ubrousku, či kapesníčku a vyhoď ho do odpadkového koše (do záchodu nepatří). Nebuď línej a ke koši dojdi ty, nech svou drahou polovičku si trochu oddechnout.

Tipy na nejlepší kondomy za super cenu z Banánkovo nabídky:

Máte ještě nějaký dotaz? Zeptejte se v diskuzi pod článkem, rádi Vaši dotazy zodpovíme.

Témata článku #kondomy, #nasazení kondomu, #šprcky

Autor článku

Autor Ann C

Ann C Anna C píše ráda o sexu, erotice a všem, co s tím souvisí. Ráda sbírá zajímavé informace a zkušenosti a sdílí je s ostatními.

Sdílejte článek

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book

Napsat komentář

Avatar

Další články

Jak vybrat vibrátor?
Nákupní rádce

Jak vybrat vibrátor? Holky, to je důležitá věc. Přeci potřebujeme kamaráda na dlouhé večery, chvilky relaxace, když nás naštvou chlapi, chceme si zpestřit sex, nebo cokoliv jiného. Minimálně jeden správný vibrátor musíme mít v šuplíku každá. Nebo možná spíš alespoň dva správné vibrátory. A pro pány tu bude super tip, jak vybrat ten skvělý a užitečný dárek.

Ann C 4.7.2024
Jak používat vibrační vajíčka?
Tipy a radyNákupní rádce

Jak používat vibrační vajíčka? Co vznikne, když spojíte vibrátor a Venušiny kuličky? Vibrační vajíčko! Vibrační vajíčko je diskrétní erotická pomůcka, která Vám dopomůže nejen k lepší předehře a silnějším orgasmům, ale jeho použití má i zdravotní benefity. Ale jaké tedy vybrat a jak ho používat?

Ann C 29.6.2024
Jak používat vakuovou pumpu?
Tipy a radyNákupní rádce

Jak používat vakuovou pumpu? Jste majitel menšího penisu, než byste si přál, máte občas problémy s erekcí, nebo prostě chcete Vaši erekci jen vylepšit a dopřát Vaší partnerce jiný zážitek? S tímto Vám může pomoci vakuová pumpa. Zlepšete svou masturbaci, užijte si kvalitnější erekci a udělejte tím své partnerce překvapení.

Ann C 21.4.2024