Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Jak správně udělat anální klystýr?

Správné používání análního klystýru vyžaduje pečlivost a hygienu. Zde najdete pár tipů, jak si správně udělat anální klystýr a připravit svůj zadeček na nové zážitky.

Jak správně udělat anální klystýr?

Podrobný návod jak si udělat klystýr doma

  • Před použitím klystýru se ujistěte, že jste si důkladně umyli ruce a klystýr samotný.
  • Při plnění klystýru volte teplou nebo středně teplou vodu, aby bylo použití příjemnější. Radši zkontrolujte teplotu vody na předloktí, abyste se se nepopálili.
  • Před zaváděním klystýru použijte lubrikant na vodní bázi. Sníží to tření a zvýší pohodlí. Bude to mnohem komfortnější.
  • Zaujměte polohu, která Vám bude na provádění klystýru nejpříjemnější. 
  • Pomalu a opatrně zavádějte špičku klystýru do svého zadečku. 
  • Stiskněte klystýr tak, aby voda začala téct a proudit do zadečku. Regulujte rychlost průtoku podle svého pohodlí.
  • Držte vodu v konečníku po dobu několika minut, nebo jak to zvládnete. To umožní pořádné vyčištění a odstranění nečistot.
  • Až budete připraveni, jděte se vyprázdnit na toaletu.
  • Po použití klystýr důkladně omyjte podle pokynů výrobce. Můžete použít i speciální přípravek na čištění erotických pomůcek

Jak vybrat anální klystýr?

Při výběru análního klystýru se zaměřte na těchto pár bodů, abyste zajistili bezpečné a pohodlné používání. Vaše pohodlí je zde velmi důležité a můžete si pak naplno užívat anální hrátky.

Vyberte si klystýr, který má menší objem, zejména pokud jste začátečník. Příliš velký objem může způsobit nepříjemné pocity.

Zvolte klystýr vyrobený z bezpečného a netoxického materiálu, jako je silikon nebo latex. Ergonomický tvar a hladký povrch mohou zvýšit pohodlí během používání. 

Některé klystýry mají speciální trysky nebo ventily pro snazší používání. Ideální bude klystýr s hladkou a zaoblenou tryskou pro pohodlnější vstup. Některé klystýry mají také odnímatelné trysky pro snazší čištění.

Tipy na nejprodávanější klystýry:


Jaké jsou druhy klystýrů?

Rozlišujte mezi klystýry určenými pro čištění anální oblasti a těch, které jsou určeny pro erotické hry nebo anální sprchování.

Tip na závěr: 

Příliš časté používání análního klystýru může narušit přirozenou mikroflóru konečníku a proto by mělo být používáno s rozumem. Nepoužívejte příliš vysoký tlak, abyste se vyhnuli možnému podráždění nebo nepříjemným pocitům. Postupujte pomalu, nikam nespěchejte. 

Chcete se na něco zeptat nebo napsat Vaše zkušenosti s klystýrem? Napište do diskuze.

Autor článku

Autor Ann C

Ann C Anna C píše ráda o sexu, erotice a všem, co s tím souvisí. Ráda sbírá zajímavé informace a zkušenosti a sdílí je s ostatními.

Sdílejte článek

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book

Napsat komentář

Avatar

Další články

Jak správně nasadit kondom?
Tipy a rady

Jak správně nasadit kondom? Jak navléct kondom, aby vše šlapalo, jak mělo a tys nemusel za pár měsíců měnit plenky? Nebo brát antibiotika na nějakou nepříjemnost…

Ann C 4.7.2024
Jak vybrat vibrátor?
Nákupní rádce

Jak vybrat vibrátor? Holky, to je důležitá věc. Přeci potřebujeme kamaráda na dlouhé večery, chvilky relaxace, když nás naštvou chlapi, chceme si zpestřit sex, nebo cokoliv jiného. Minimálně jeden správný vibrátor musíme mít v šuplíku každá. Nebo možná spíš alespoň dva správné vibrátory. A pro pány tu bude super tip, jak vybrat ten skvělý a užitečný dárek.

Ann C 4.7.2024
Jak používat vibrační vajíčka?
Tipy a radyNákupní rádce

Jak používat vibrační vajíčka? Co vznikne, když spojíte vibrátor a Venušiny kuličky? Vibrační vajíčko! Vibrační vajíčko je diskrétní erotická pomůcka, která Vám dopomůže nejen k lepší předehře a silnějším orgasmům, ale jeho použití má i zdravotní benefity. Ale jaké tedy vybrat a jak ho používat?

Ann C 29.6.2024