Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Jak udělat ženě ten nejlepší orgasmus?

Asi to pánové neradi uslyšíte, ale zásadní součástí přípravy na ten nejlepší orgasmus je dokonalá předehra. Věnujte ji dostatek času. Masáž, líbání, různé formy doteků, hlazení, laskání, sání…

Jak udělat ženě ten nejlepší orgasmus?

Postupně zvyšujte vzrušení a napětí pro hlavní část Vašeho plánu. Zkuste i experimentovat s různými technikami. Hlaďte své partnerce prsa, jemně nasávejte bradavky, samozřejmě pokud to má ráda. Klidně použijte i nějaké sexuální pomůcky, přejděte i v rámci předehry k orálnímu sexu, zkuste jemné lízání, sání, střídejte pohyby. Kružte jazykem, pak s ním přejíždějte nahoru a dolu. Pak se třeba zaměřte zase i na jinou část jejího těla, ať trošku zvýšíte napětí a nemáte hotovo za dvě minuty. 

Tak a jaké máme způsoby, jakým dopřát ženě orgasmus?

Pojďme si to rozdělit.

Asi nejjednodušším způsobem dosažením orgasmu je pomocí stimulace klitorisu

Použijte své prsty, provádějte jemné a krouživé pohyby, střídejte tlak a rychlost. Některým ženám může vyhovovat rychlejší stimulace, jiné zase preferují jemnější a pomalejší pohyb. Klidně můžete opět použít i vibrátor, jen to hned na začátek nepřežeňte si intenzitou vibrací. Nebo si hrajte jazykem. Orální sex je v tomto případě velmi účinný, jazyk je měkký a citlivý. Opět zkuste jemné lízání, sání, kroužení, klidně i trochu pootočte hlavu, ať malinko změníte úhel a opět to partnerka může cítit úplně jinak, případně i lépe. 

Další způsobem, jak docílit orgasmu je stimulace G-bodu

Vložte ukazováček a prostředníček do pochvy, bříškem prstů směrem k horní stěně, zhruba po druhý kloub prstů a hledejte zvrásněné a rýhované místečko, které je hrubší, než zbytek. To by měl být bod G. Jemně na něj tlačte, mačkejte, využijte i mírné krouživé pohyby. Na stimulaci bodu G skvěle poslouží i speciálně tvarovaný vibrátor, který je přesně určený na tyto hrátky. Bude mít trošku rozšířenou a mírně zahnutou špičku.

Tipy na nejlepší vibrátory na bod G:

Tím to ale nekončí. Některé ženy mají problém s dosažením orgasmu pouze vnitřní stimulací, tak to zkombinujte! Vyzkoušejte orální sex se současným prstěním, nebo třeba obstarejte dvojitý vibrátor, který stimuluje tyto dvě oblasti zároveň. Vy aspoň budete mít volnou pusu, kterou můžete využít k sání bradavek, líbání atd. 


Orgasmus při análním sexu

Toto už bych zařadila spíše do kategorie „profi“. Oblast konečníku je velmi silně prokrvená a inervována velkým množstvím nervových zakončení. Takže pokud už máte nějakou zkušenost s análním sexem a praktikujete ho rádi, nebojte se toho. Klidně začněte i jemným masírováním a tlakem okolo konečníku, než dojde na zasunutí. V průběhu užívání si análního sexu můžete opět použít i vibrátor a buď ho partnerce zasunout do pochvy (bude to velmi příjemné i pro vás – win win), stimulovat bod G, nebo ji opět stimulovat klitoris. 

Tipy na nejlepší ANÁLNÍ VIBRÁTORY:

Nechce se Vám vymýšlet bůhví co a víte, že Vaše partnerka nemá problém dosáhnout orgasmu pomocí vibrací? Nasaďte si na penis vibrační kroužek a nechte Vaši partnerku, ať si Vás osedlá. Ale nekecejte ji do tempa a způsobu. Když bude na nahoře, nech to na ní, ať si jezdí, jak ji to bude příjemné a ať si výstupky na vibračním kroužku správně nasměřuje na místo určení.

Nebojte se experimentů, každá žena je jedinečná a na každou funguje něco jiného. Zásadní je ale vždy příprava, dostatek času, trpělivost samozřejmě i dostatek lubrikačního gelu, protože když to bude dřít a bolet, nic z toho nebude

Autor článku

Autor Ann C

Ann C Anna C píše ráda o sexu, erotice a všem, co s tím souvisí. Ráda sbírá zajímavé informace a zkušenosti a sdílí je s ostatními.

Sdílejte článek

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book

Napsat komentář

Avatar

Další články

Co jsou venušiny kuličky a k čemu slouží?
Erotické pomůcky

Co jsou venušiny kuličky a k čemu slouží? Venušiny kuličky jsou erotická, ale zároveň i zdravotní pomůcka pro ženy. Jedná se o několik spojených kuliček, například silikonových, ve kterých je umístěna další malá kulička z tvrdšího materiálu, zejména z kovu. Na konci je očko, pomocí kterého po použití kuličky lehce z pochvy vyjmete.

Ann C 20.8.2024
K čemu slouží erekční kroužky?
Nákupní rádce

K čemu slouží erekční kroužky? Erekční kroužky mají několik skvělých využití. Slouží k zaškrcení penisu a tím oddálí ejakulaci. Zaškrcením dojde ke zpomalení odtoku krve z penisu a skvěle tím zkvalitní, ale i prodlouží a udrží erekci.

Ann C 2.8.2024
Co jsou feromony a jak fungují?
Nákupní rádce

Co jsou feromony a jak fungují? Úplně jednoduše řečeno - feromony mohou za to, že si s partnerem navzájem voníme. Je to ta chemie, co potřebujeme cítit, když začínáme nový vztah. Takové to „jiskření“. Feromony jsou chemické látky sloužící k ovlivňování chování jiných jedinců stejného druhu. Tyto látky nesou informace, které mohou ovlivnit pohlavní přitažlivost, přilákání sexuálního partnera, sociální interakce, teritoriální chování nebo jiné aspekty života.

Ann C 27.7.2024