Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Jak vybrat anální kolík?

Pro začátek si řekněte, zda je začátečník a chcete teprve začít zkoušet anální hrátky, nebo jestli patříte mezi takový ten střed, nebo jste expert na anální sex a celkově na anální hrátky?

Jak vybrat anální kolík?

Začněte velikostí a materiálem

Pro začátečníky jsou vhodné menší kolíčky a materiály, které jsou hladké a snadno čistitelné, jako je silikon nebo sklo.


Dále zvažte design a bezpečnostní prvky, jako jsou špunty, různé druhy ukončení kolíčku a použití lubrikantu, který je vhodný a šetrný k danému materiálu. 

Tipy na nejprodávanější anální kolíky


Pamatujte také na hygienu a pravidelné čištění před a po použití. Pokud jste začátečník, může být užitečné začít menšími kolíčky a postupně přecházet až k větším. 


Jste už na levelu experta? Nebojte se zaexperimentovat s velkými velikostmi a různými styly a zdobenými kolíčky. Můžete zamířit i lehce do kategorie fetiše a vybrat si nějaký kolíček s ocáskem a podobně.

doporučujeme: Sada análních kolíků se šperkem Silicone Gem Anal Kit(3 ks) - Sada análních kolíků se šperkem Silicone Gem Anal Kit není jen tak obyčejnou anální hračkou.

Sada análních kolíků se šperkem Silicone Gem Anal Kit 3 ks 

Sada análních kolíků se šperkem Silicone Gem Anal Kit 3 ks

Tipy a triky:

  • Pokud jste žena a chcete překvapit svého partnera kolíčkem, zkuste ještě před ukázkou svému partnerovi pár dní předem trénovat sama. Použijte větší množství lubrikačního gelu a postupujte pomalu. Začnete se tímto způsobem lehce zvykat na zaplnění zadečku.
  • Trénování s menším análním kolíčkem můžete i v případě, že chcete poprvé vyzkoušet anální sex. Opět si dejte pár dní, během kterých budete trénovat sama, ať nejste během samotného aktu tolik překvapená.
  • Nezapomeňte i na důkladné čištění a desinfekci svých erotických análních pomůcek. 

Autor článku

Autor Ann C

Ann C Anna C píše ráda o sexu, erotice a všem, co s tím souvisí. Ráda sbírá zajímavé informace a zkušenosti a sdílí je s ostatními.

Sdílejte článek

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book

Napsat komentář

Avatar

Další články

Jak udělat ženě ten nejlepší orgasmus?
Tipy a radyJen tak o sexu

Jak udělat ženě ten nejlepší orgasmus? Asi to pánové neradi uslyšíte, ale zásadní součástí přípravy na ten nejlepší orgasmus je dokonalá předehra. Věnujte ji dostatek času. Masáž, líbání, různé formy doteků, hlazení, laskání, sání…

Ann C 23.8.2024
Co jsou venušiny kuličky a k čemu slouží?
Erotické pomůcky

Co jsou venušiny kuličky a k čemu slouží? Venušiny kuličky jsou erotická, ale zároveň i zdravotní pomůcka pro ženy. Jedná se o několik spojených kuliček, například silikonových, ve kterých je umístěna další malá kulička z tvrdšího materiálu, zejména z kovu. Na konci je očko, pomocí kterého po použití kuličky lehce z pochvy vyjmete.

Ann C 20.8.2024
K čemu slouží erekční kroužky?
Nákupní rádce

K čemu slouží erekční kroužky? Erekční kroužky mají několik skvělých využití. Slouží k zaškrcení penisu a tím oddálí ejakulaci. Zaškrcením dojde ke zpomalení odtoku krve z penisu a skvěle tím zkvalitní, ale i prodlouží a udrží erekci.

Ann C 2.8.2024