Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Jak vybrat vibrátor?

Holky, to je důležitá věc. Přeci potřebujeme kamaráda na dlouhé večery, chvilky relaxace, když nás naštvou chlapi, chceme si zpestřit sex, nebo cokoliv jiného. Minimálně jeden správný vibrátor musíme mít v šuplíku každá. Nebo možná spíš alespoň dva správné vibrátory. A pro pány tu bude super tip, jak vybrat ten skvělý a užitečný dárek.

Jak vybrat vibrátor?

Výběr nejlepšího vibrátoru závisí na individuálních preferencích a potřebách. Můžete vybírat v nepřeberném množství. Je množství klasických vibrátorů na klitoris, vaginálních, vnitřních, vnějších a kombinovaných (klitorální a vaginální stimulace), párových pro partnery, na G bod, realistických, análních.  

Na co se tedy při výběru vibrátoru zaměřit?

Velikost a tvar vibrátoru mohou ovlivnit pohodlí používání. Někteří lidé preferují menší, kompaktní design, zatímco jiní dávají přednost větším nebo speciálnějším tvarům.

Ideální materiál? Kromě klasických materiálů jako silikon nebo plast zkuste vibrátory vyrobené z netradičních materiálů, jako je sklo nebo kov. Bude to netradiční zážitek. 

Pokud hledáte diskrétní zážitek, zaměřte se na tiché vibrátory označované jako "whisper quiet" nebo "silent." Jsou navrženy tak, aby byly co nejtišší a můžete si hrát více méně kdykoliv a kdekoliv. 

Náš tip na tichý vibráror:

Hrátky ve dvou? Vibrátory s dálkovým ovládáním mohou přinést zábavu a vzrušení do partnerských hrátek. 

Naše tipy na nejlepší vibrátory na dálkové ovládání:

Chcete co nejreálnější zážitek? Některé moderní vibrátory mohou nabízet teplotní funkce, což znamená, že se mohou ohřát na teplotu lidského těla, což může přidat dojem reálnějšího kontaktu. Můžete najít také vibrátor, který bude i „ejakulovat“.

Hledejte vibrátory s ergonomickým designem, který se dobře přizpůsobí tvaru těla a poskytuje pohodlný úchop.

Tip na závěr:

  • Při hrátkách s Vaším novým kamarádem se nebojte použít lubrikační gel, ideální bude ten na vodní bázi. Sníží tření, bude to hezky klouzat, mrk mrk. 
  • Nezapomínejte na hygienu, čištění a bezpečné ukládání, aby Vám vibrátor vydržel co nejdéle. 
  • Luxusní a designové vibrátory poslouží i jako skvělý dárek. Takové vibrátory mají krásná, elegantní balení a zaujmou snad každého. 

Autor článku

Autor Ann C

Ann C Anna C píše ráda o sexu, erotice a všem, co s tím souvisí. Ráda sbírá zajímavé informace a zkušenosti a sdílí je s ostatními.

Sdílejte článek

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book

Napsat komentář

Avatar

Další články

Jak používat vibrační vajíčka?
Tipy a radyNákupní rádce

Jak používat vibrační vajíčka? Co vznikne, když spojíte vibrátor a Venušiny kuličky? Vibrační vajíčko! Vibrační vajíčko je diskrétní erotická pomůcka, která Vám dopomůže nejen k lepší předehře a silnějším orgasmům, ale jeho použití má i zdravotní benefity. Ale jaké tedy vybrat a jak ho používat?

Ann C 29.6.2024
Jak používat vakuovou pumpu?
Tipy a radyNákupní rádce

Jak používat vakuovou pumpu? Jste majitel menšího penisu, než byste si přál, máte občas problémy s erekcí, nebo prostě chcete Vaši erekci jen vylepšit a dopřát Vaší partnerce jiný zážitek? S tímto Vám může pomoci vakuová pumpa. Zlepšete svou masturbaci, užijte si kvalitnější erekci a udělejte tím své partnerce překvapení.

Ann C 21.4.2024
Jak vybrat kondomy?
Nákupní rádce

Jak vybrat kondomy? Kondomů je na trhu celá řada, jak se ale v nabídce zorientovat a vybrat ten správný? Sexshop Banánek vám pomůže vybrat ten nejvhodnější právě pro Vás.

Ann C 18.2.2024