Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

K čemu slouží erekční kroužky?

Erekční kroužky mají několik skvělých využití. Slouží k zaškrcení penisu a tím oddálí ejakulaci. Zaškrcením dojde ke zpomalení odtoku krve z penisu a skvěle tím zkvalitní, ale i prodlouží a udrží erekci.

K čemu slouží erekční kroužky?

Tím, že kroužky zamezují odtoku krve, zvyšují tím i citlivost penisu. To pánové jistě ocení. Může to vést k intenzivnějšímu sexuálnímu prožitku a novým zkušenostem.

Erekční kroužky jsou bezpečnou pomůckou, ale zvolte vhodnou velikost a nenoste je příliš dlouho, aby nedošlo k nadměrnému tlaku. 

Pokud zvolíte vibrační erekční kroužek, vibrace budou příjemně stimulovat nejen Vás, ale i partnerku. Na většině vibračních kroužků jsou i výčnělky k dráždění klitorisu ženy.

 

Jak nasadit erekční kroužek?

1. Nasazení kroužku je úplně jednoduché, není se čeho bát. V první řadě je lepší nasazovat kroužek, pokud již máte erekci, bude to účinnější, ale půjde to i při částečné erekci.

2. Roztáhněte erekční kroužek kroužek a nasaďte ho až na kořen penisu. 

3. Zkontrolujte, že je kroužek na penisu pevně daný, ale ne příliš těsně. Dodržujte pokyny výrobce a nenoste ho déle, než výrobce doporučuje, aby nedošlo k omezení krevního oběhu. 

4. Pokud se necítíte s kroužkem dobře, cítíte bolest, kroužek Vás příliš tlačí, na nic nečekejte a hned si ho sundejte. 

Na výběr je spoustu materiálu, proto vybírejte takový, který vám bude nejpohodlnější. Pokud jste začátečník, zvolte například silikonový, nebo nějaký z elastického materiálu, který bude přizpůsobivější. Půjde jednodušeji nasadit, případně i sundat v případě bolesti. 

banánkův TIP:
Skvělý vibrační kroužek s výstupkem pro dráždění penisu, který bude milovat i Vaše partnerka.
Vibrační kroužek na penis Teasing Enhancer

Vibrační kroužek na penis Teasing Enhancer


Tipy a triky:

  • Při výběru mrkněte na kroužky, které ocení i Vaše partnerka. Vibrační, s výstupkem pro dráždění klitorisu.
  •  Pokud chcete kroužek používat z důvodu oddálení ejakulace, můžete k němu použít i znecitlivující lubrikační gel. Nezapomeňte však, že bude působit i na Vaši partnerku, proto si ho radši aplikujte pod kondom. 
  • Podobnou práci, jako erekční kroužky odvedou i návleky na penis. Návleky na penis s vroubky opět budou dráždit i Vaši partnerku. 

Autor článku

Autor Ann C

Ann C Anna C píše ráda o sexu, erotice a všem, co s tím souvisí. Ráda sbírá zajímavé informace a zkušenosti a sdílí je s ostatními.

Sdílejte článek

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book

Napsat komentář

Avatar

Další články

Co jsou feromony a jak fungují?
Nákupní rádce

Co jsou feromony a jak fungují? Úplně jednoduše řečeno - feromony mohou za to, že si s partnerem navzájem voníme. Je to ta chemie, co potřebujeme cítit, když začínáme nový vztah. Takové to „jiskření“. Feromony jsou chemické látky sloužící k ovlivňování chování jiných jedinců stejného druhu. Tyto látky nesou informace, které mohou ovlivnit pohlavní přitažlivost, přilákání sexuálního partnera, sociální interakce, teritoriální chování nebo jiné aspekty života.

Ann C 27.7.2024
Squirting: Návod, jak na mokrý orgasmus?
Tipy a rady

Squirting: Návod, jak na mokrý orgasmus? Mokrý orgasmus je v posteli ten nejsilnější zážitek, který své ženě můžete dopřát, ale jak na něj? Není to úplně jednoduchá věc, ale zároveň to není nic, co by se nedalo zkoušet, trénovat a dotáhnout ho do finále. Trénink dělá mistry a vy se pojďte zaměřit zejména na G bod a posléze pak klitoris.

Ann C 11.7.2024
Jak správně udělat anální klystýr?

Jak správně udělat anální klystýr? Správné používání análního klystýru vyžaduje pečlivost a hygienu. Zde najdete pár tipů, jak si správně udělat anální klystýr a připravit svůj zadeček na nové zážitky.

Ann C 11.7.2024