Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Squirting: Návod, jak na mokrý orgasmus?

Mokrý orgasmus je v posteli ten nejsilnější zážitek, který své ženě můžete dopřát, ale jak na něj? Není to úplně jednoduchá věc, ale zároveň to není nic, co by se nedalo zkoušet, trénovat a dotáhnout ho do finále. Trénink dělá mistry a vy se pojďte zaměřit zejména na G bod a posléze pak klitoris.

Squirting: Návod, jak na mokrý orgasmus?

Klíčem k úspěchu je aspoň malá znalost ženské anatomie a to, jestli správně najdete její bod G. Ten se nachází na přední straně, zhruba 2-3 cm od vstupu do pochvy. Tuto vzdálenost si správně naměříte, když do pochvy zasunete prst (či dva) ukazováček a prostředníček po úroveň druhého kloubu, prsty mějte bříškem nahoru, mírně ohnuté. Oblast bodu G je plna nervových zakončení a poznáte ji podle toho, že je více rýhovaná, nebo hrubší, než zbytek sliznice. Když na toto místo lehce zatlačíte a budete pozorovat výraz své ženy, určitě poznáte, zda jste na správném místě. Zároveň prsty jsou jedním z nejefektivnějších způsobů, jak bod G stimulovat. Používejte krouživé pohyby, vyvíjejte mírný tlak. Experimentujte s různými tlaky, intenzitou, rytmem, dokud nenajdete ten správný pohyb, který bude pro vaši ženu nepříjemnější, můžete zkusit i jemné pulzující pohyby. Aby vše lépe klouzalo, nezapomeňte na dostatečné množství lubrikačního gelu.


Můžete si pomoci i vibrátorem určeným pro stimulaci G-bodu, který má speciálně tvarovanou špičku. Tyto vibrátory mohou být velmi dobrými pomocníky pro dosažení mokrého orgasmu. Pokud jste na správné cestě, může mít žena i pocit potřeby jít na malou. Pokud ale tento pocit překoná, máte téměř vyhráno, nebo minimálně hodně dobře našlápnuto. 
Klitoris, nezapomeňte na něj! Současnou stimulací můžete značně zvýšit šance na úspěch, můžete opět použít jak prsty, jazyk, tak opět i vibrátor k dráždění klitorisu. 


Takže si to shrňme a dejme si nějaký ucelený návod: Svou partnerku si dostatečně na toto velké číslo připravte. Musí být dostatečně uvolněná a správně naladěná. Použijte klidně svou osvědčenou klasiku. Líbání na krk, hlazení prsou, orální sex, prostě cokoliv, co máte vyzkoušené, že zabírá. Pak už přejděte na hlavní bod programu. Nechte ženu, ať si pohodlně a uvolněně lehne na záda a vy se dejte do práce. 


Připravte si své šikovné prsty, lubrikační gel a vibrátor, ať máte k ruce i nějakého pomocníka. Zasuňte prsty do pochvy a najděte bod G, viz návod výše. Pozorujte výraz ženy, zda jste na správném místě, klidně se ji i zeptejte. Stimulujte prsty bod G, jemně na něj tlačte. Do druhé ruky si vezměte vibrátor a zaměřte se na její klitoris, vše najednou. Zkoušejte různé tempo a intenzitu a nevzdávejte to.


Pokud se ženský výstřik nepodaří hned na první dobrou, nevadí, věřím tomu, že se dostaví i „obyčejný“ orgasmus. Případně může dojít i k tak malému výstřihu, že to nemusíte ani poznat, že je to „TO“, ale opět máte skvěle nakročeno, že to po pár trénincích půjde lépe a lépe. Ale zkoušejte to dál, i žena si na tuto praktiku musí zvyknout a potrénovat. Co se nepovede na první, či druhý pokus, povede se třeba až na ten třetí, nebo čtvrtý.

Autor článku

Autor Ann C

Ann C Anna C píše ráda o sexu, erotice a všem, co s tím souvisí. Ráda sbírá zajímavé informace a zkušenosti a sdílí je s ostatními.

Sdílejte článek

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book

Napsat komentář

Avatar

Další články

Jak správně udělat anální klystýr?

Jak správně udělat anální klystýr? Správné používání análního klystýru vyžaduje pečlivost a hygienu. Zde najdete pár tipů, jak si správně udělat anální klystýr a připravit svůj zadeček na nové zážitky.

Ann C 11.7.2024
Jak správně nasadit kondom?
Tipy a rady

Jak správně nasadit kondom? Jak navléct kondom, aby vše šlapalo, jak mělo a tys nemusel za pár měsíců měnit plenky? Nebo brát antibiotika na nějakou nepříjemnost…

Ann C 4.7.2024
Jak vybrat vibrátor?
Nákupní rádce

Jak vybrat vibrátor? Holky, to je důležitá věc. Přeci potřebujeme kamaráda na dlouhé večery, chvilky relaxace, když nás naštvou chlapi, chceme si zpestřit sex, nebo cokoliv jiného. Minimálně jeden správný vibrátor musíme mít v šuplíku každá. Nebo možná spíš alespoň dva správné vibrátory. A pro pány tu bude super tip, jak vybrat ten skvělý a užitečný dárek.

Ann C 4.7.2024