Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)

Jak vybrat venušiny kuličky?

Na trhu je spoustu druhů, tvarů, rozměrů, velikostí, materiálů a barev Venušiných kuliček, které ale budou ty nejlepší pro Vás?

Jak vybrat venušiny kuličky?

Začněte výběrem správné velikosti

Pro začátek si vyberte správnou velikost, která se odvíjí od toho, jestli s kuličkami teprve začínáte, nebo jestli v tomhle ohledu již nějaké zkušenosti máte. Dalším ukazatelem může být i to, zda jste již rodila.

Pokud jste venušiny kuličky nikdy nepoužívala a ani jste ještě nerodila, pořiďte si kuličky střední velikosti. Menší kuličky jsou vhodné pro ženy, které již mají s kuličkami nějaké zkušenosti a mají vytrénované poševní dno. Menší kuličky je těžší udržet a vyžaduje to již nějaký trénink. Naopak velké kuličky jsou vhodné pro ženy po porodu, které mají více ochablé poševní svalstvo.

Jaký vybrat materiál?

Co se týče materiálu, je na výběr spoustu druhů. Například silikonové, plastové, nebo kovové. Nejpraktičtější jsou kuličky hladké, silikonové. Je jednoduché je očistit, stačí je omýt pod tekoucí vodou a použít nějaký desinfekční prostředek na erotické pomůcky. Lékařský silikon je hypoalergenní, velmi jemný a hladký materiál. Je to taková vděčná klasika.

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout e-book

Pokud už se silikon nějaké zkušenosti máte a chcete se dostat na vyšší úroveň, zvolte kuličky kovové. Při zavádění Vás budou i příjemně chladit. Existují i kuličky s různými výstupky a vroubky, musíte však již věnovat větší pozornost jejich údržbě.

Na tvaru venušinin kuliček záleží

A co třeba tvar Venušiných kuliček? Pro začátečnice budou příjemnější kuličky, které budou mít lehce protáhlý tvar, zavádí se jednodušeji. Na trhu jsou k vidění druhy této erotické pomůcky, kdy jsou spojené například 2, 3 nebo i 4 kuličky. Případně i více. Jako začátečnice volte pouze kuličky po dvou. Pro začátek to úplně stačí. Noste je pár týdnů a pak klidně přejdete na více kuliček, nebo na příklad i na jinou velikost.

Máte ještě nějaký dotaz? Zeptejte se v diskuzi pod článkem, rádi Vaši dotazy zodpovíme.

Témata článku #venušiny kuličky

Autor článku

Autor Ann C

Ann C Anna C píše ráda o sexu, erotice a všem, co s tím souvisí. Ráda sbírá zajímavé informace a zkušenosti a sdílí je s ostatními.

Sdílejte článek

Dejte nám vědět, co si o článku myslíte. Napsat komentář

Komentáře 1

Avatar Pták ohnivák Pták ohnivák před 3 měsíci

Moje žena je prej potřebuje čistě z lékařského hlediska, já jí to ale moc nevěřim

Napsat komentář

Avatar

Další články

Sexy Merry Christmas. Tipy na sexy vánoční dárky
Erotické pomůcky

Sexy Merry Christmas. Tipy na sexy vánoční dárky Vánoce se pomalu, ale jistě blíží a už byste měli začít shánět ty nejlepší vánoční dárky. Ponožky a kosmetické balíčky ze supermarketu jsou klasika, ale zkuste se zamyslet a určitě přijdete na něco lepšího. Ti, kteří mají na vymýšlení dárků méně fantazie, se mohou inspirovat u nás!

Ann C 2.11.2023
Jak docílit zvětšení penisu?
Tipy a radyErotické pomůcky

Jak docílit zvětšení penisu? Když Bůh rozdával velké penisy, vy jste stáli až na konci fronty a nedostalo se na Vás? Existuje pár chytrých vychytávek, potravinových doplňků a gelů, které Vám s tímto problémem pomůžou i bez chirurgického zákroku. Nebude to hned a z úžovky anakonda nevyroste, ani když ji strčíte na týden do vakuové pumpy. Ale nemusíte zoufat, pokud toužíte po zvětšení svého penisu, můžeme Vám s tím pomoci!

Ann C 17.10.2023
Wow
Tipy a rady

Anální sex - návod pro muže Chlapi, chcete v ložnici něco, co Vaší polovičce není úplně po chuti? Dopřejte ji něco na oplátku. Sex by neměl být „něco za něco“, ale chovejte se tak, aby to ona chtěla udělat ze své vůle a nejen proto, že Vám to slíbila, nebo že jste ji jednoduše „ukecal“. Ona to dřív, nebo později opravdu udělá.

Ann C 2.10.2023