Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)
Vakuové pumpy pro ženy
Erotické pomůcky

Vakuové pumpy pro ženy Na rozdíl od vakuových pump pro muže jsou ty ženské o něco méně známější, možná dokonce o dost méně. Pokud jste si stejně jako já mysleli, že se jedná pouze o hračku pro muže, vyvedu vás z omylu. Dokonce jich my ženy máme mnohem víc!

Vanilopka 12.3.2015 4 komentáře
Vakuové pumpy pro muže
Erotické pomůcky

Vakuové pumpy pro muže Řekla bych, že vakuové pumpy pro muže není třeba nějak zdlouhavě představovat, protože si asi každý dokáže představit, o co se jedná. Jak ale taková pumpa funguje? A máte si jí pořídit i vy? Na to se podíváme zblízka.

Vanilopka 24.2.2015 1 komentář
Tipy na dárek k Valentýnu
Erotické pomůcky

Tipy na dárek k Valentýnu Valentýn. Chodíte kolem růžových výloh plných medvídků a přepadá vás pocit nenávisti k americkému svátku lásky? Nebo naopak tenhle den berete jako výjimečnou příležitost vyznat svoje city? Ať je to jak chce, nabízí se vám o důvod navíc proč přinést (nejen) do ložnice nějakou hračku a posunout svůj sex někam za hranice všednosti. Vybrala jsem pro vás ty nejlepší a nejzamilovanější dárky, které si užijete jak jinak než ve dvou!

Vanilopka 2.2.2015 1 komentář
Erotické pomůcky pro BDSM
Erotické pomůcky

Erotické pomůcky pro BDSM Už jste vyzkoušeli všechno a chcete ještě víc? Láká vás pořídit si domů něco, co okoření váš sexuální život? Chcete se podřídit dokonale za doprovodu dokonalých pomůcek? Pořídit si první hračku zařazenou v kategorii BDSM nemusí být lehké, protože výběr je opravdu veliký a vše je pro vás pořád trochu cizí. Jak by mohla vypadat taková ideální začátečnická sada? Myslím si, že po vyzkoušení řady věcí jsem si takovou sadu utvořila a chci se s vámi podělit.

Vanilopka 21.1.2015 1 komentář
Erekční kroužky
Erotické pomůcky

Erekční kroužky Existuje spousta hraček, pomůcek a různých vychytávek, které můžete použít ve dvou. Pokud bych měla jmenovat jednu z nich, která by neměla chybět ve vašem nočním stolku, bez rozmýšlení řeknu erekční kroužek. Ano, zní to asi příliš obyčejně a možná vás napadne, co z toho vlastně má žena. Kroužek přitom může být dokonalým společníkem a váš sex dokáže neskutečně vylepšit, jen stačí vybrat ten správný nebo se naučit správně kombinovat. ff

Vanilopka 22.12.2014 1 komentář
Tipy na vánoční erotické dárky
Tipy a radyErotické pomůcky

Tipy na vánoční erotické dárky Podle mě není lepší chvíle na koupení erotického dárku, než jsou právě Vánoce. Chcete potěšit, nažhavit, ukázat, že vás sex s danou osobou baví a navíc je to mnohdy i dárek z pravé lásky. Vybrat to pravé, to co zaručeně splní očekávání je ale ještě těžší než v klasickém obchodě. Proto jsem se rozhodla napsat malý vánoční seznam, který vám může vaše nakupování usnadnit. Koho jsem se ptala? Tak přes ty ženské dárky jsem tady já (protože to je nejověřenější ;)) ale nezapomněla jsem ani na kamarádky, ohledně mužských dárků mi pomohl s názory samozřejmě můj přítel a pro změnu zase jeho kamarádi. A vznikl tak malý, ale cenný průzkum!

Vanilopka 10.12.2014 1 komentář
7–12 z 15 článků
1 Předchozí 2 Další 3
Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout zdarma