Vždy 100% diskrétní sexshop
Internetový sexshop Banánek.cz
Chcete poradit? Volejte 730 995 427 (Po-Pá 7.00-18.00)
Masážní svíčka
Erotické pomůcky

Masážní svíčka Nikdy jsem příliš netíhla k nějakých BDSM hrátkám, ale vždy mě lákala troška nebezpečí a erotického napětí. Spoutané ruce, zavázané oči, očekávání, co se bude dít. Zároveň mám moc ráda masáže, hýčkání, doteky a chvíle, kdy se sex záměrně oddaluje až k šílené touze. Spojit tohle všechno dohromady se mi povedlo, díky masážní svíčce. Že jste o masážní svíčce ještě neslyšeli? Tak teď zbystřete, protože taková masáž je neskutečný zážitek pro oba!

Vanilopka 2.12.2014 2 komentáře
Venušiny kuličky
Erotické pomůckyNákupní rádce

Venušiny kuličky Když jsem poprvé zkusila Venušiny kuličky, všechno obyčejné se změnilo v zajímavý zážitek, hlavně cesta autobusem. Před pořízením svých prvních kuliček mě odrazoval jen jeden fakt a tím je velký výběr a jen malá představa toho, co od nich vlastně čekám. Jsou vhodné na běžné nošení? Nebudou slyšet? Nebudou těžké, velké, tvrdé? Je to vlastně erotická hračka v pravém slova smyslu nebo jen spíš nějaký nástroj na cvičení? Myslím, že tyhle otázky se před koupí kuliček položí každá žena a tak na ně zkusím odpovědět dřív, než si na ně odpovíte samy.

Vanilopka 3.11.2014 1 komentář
Jak vybrat pr(a)vý vibrátor?
Tipy a radyErotické pomůcky

Jak vybrat pr(a)vý vibrátor? První vibrátor! Je vám patnáct a máte prostě chuť přestat si to dělat sprchou. Je vám dvacet a cítíte už se natolik dospělá, že pořídit si vibrátor vidíte téměř nutnost. Je vám třicet, máte za sebou pár chlapů a konečně jste se odhodlala poznat něco nového. Je vám čtyřicet a.... prostě ho chcete.

Vanilopka 11.10.2014 3 komentáře
13–15 z 15 článků
1 Předchozí 3
Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Chcete lepší partnerský sex? Stáhněte si e-book

Toužíte po změně a máte chuť zpestřit si svůj milostný život?

Stáhnout zdarma